aankondiging van BYOB@MOTI, Breda, 28 -11- 2014

Op uitnodiging van de initiator van BYOB@MOTI te Breda geef  ik

acte de présence met de korte film: ‘Wat eten wij vandaag’
Recensie van Daniëlle de Jonge: Op Bring Your Own Beamer(BYOB) in Tivoli Vredenburg zag ik uw werk, waar ik erg van onder de indruk was. Ik ben zelf initiator en producent van een nieuwe Bring Your Own Beamer editie in Breda. Ik kwam  af op de mooie veelbetekenende beelden. Ik vond het een mooi, rustig werk tussen andere veel drukkere werken.

Op het BYOB-festivalspektakel in Utrecht was mijn film te zien als deelnemer van de groep A in Wonderland.  (volg ons op facebook en www.a-in-wonderland.nl )

Tussen allerlei technische snufjes en projecties op verrassende materialen waren onze poëtische films te zien in een  installatie van Paula Biemans,  Manja Kinds en van mij.

De show start om 20.00 uur en duurt tot middernacht.

Welkom in BYOB@MOTI te Breda